Szerviz amiben bízhat
Kompresszor bérlet

A kompresszor bérlés hosszú évek gyakorlatára mutat vissza cégünknél, tulajdonképpen, a cég létrejötte óta zajlik ez a tevékenység. Ez több okra vezethető vissza, mely okok azóta is általános jelleggel érvényesek.

  1. A kompresszor bérlés önálló üzleti tevékenységnek is felfogható, mely szerencsés piaci helyzet és ésszerű belső működés esetén, gazdaságosan végezhető.
  2. A kompresszor bérlés gyakorlatias szempontból sokszor kapcsolódik a szerviz szolgáltatáshoz. Mivel a partnerek egy jelentős része nem rendelkezik tartalék kompresszor kapacitással, a nagyjavítás, illetve huzamosabb időt igénylő szerviz munka idejére megfelelő nagyságú, teljesítményű kompresszor válhat szükségessé, hogy a partner tevékenysége ne kényszerüljön állásra.
  3. Természetesen előfordulhat olyan eset is, amikor ideiglenes jelleggel kell növelni a sűrített levegő mennyiséget a termelés igényei szerint, bár a meglevő géppark megfelelően üzemel.

A kompresszor bérlés terén, jelenleg, széles teljesítmény szinten tudunk bérleti kompresszorokat biztosítani. E teljesítmény tartomány az olajkenéses csavarkompresszorok terén a 7 kW teljesítménytől a 75 kW teljesítményig terjed, 8-10 bar üzemi nyomás szinten. A kompresszor bérlés terén általunk fölajánlható kompresszorok elsősorban az Atlas Copco csoport gépeit takarják. Ezek a bérleti kompresszorok magas műszaki színvonaluk, megbízhatóságuk miatt, nagy népszerűségnek örvendenek a felhasználók körében. Bár jelenleg saját tulajdonban nem rendelkezünk olajmentes, bérbe adható kompresszorral, de igény esetén, ez is megoldható üzleti kapcsolataink révén.

A bérleti kompresszor, igény esetén, gyorsan beállítható a termelésbe, hiszen a legtöbbször, megfelelő kapcsolódási pontok használhatók föl a helyszínen. Ez jelenti mind az elektromos rendszerbe, mind a sűrített levegő rendszerbe való beépítés lehetőségét.  Ez az időtartam, típustól függően, 24-48 órát jelent, beleértve a kompresszor helyszínre szállítását, rendszerbe beszerelését  kompresszor bérléshez kapcsolódva .