Ipari kompresszorok
professzionális telepítése és szervizelése

K-Line, a kompresszor specialista

K-line Kompresszor Kft. tevékenységi körét elsősorban a kompresszor szerviz jellemzi. A kompresszor szerviz terén cégünk a Ceccato és Atlas Copco csoport (Ceccato és Atlas Copco) berendezései szervizét végzi a legnagyobb mennyiségben és a legszélesebb felhasználói körben. Ennek okát két pontban tudjuk megadni.

Bővebben

Aktuális kiemelt megbízásunk

Szakműhelyünkben egy Atlas Copco gyártmányú, 275kW-os, olajmentes kompresszor nagyjavítása, teljes felújítása látható

Megnézem

Kompresszor szerviz

K-line Kompresszor Kft. tevékenységi körét elsősorban a kompresszor szerviz jellemzi. A kompresszor szerviz terén cégünk a Ceccato és Atlas Copco csoport (Ceccato és Atlas Copco) berendezései szervizét végzi a legnagyobb mennyiségben és a legszélesebb felhasználói körben. Ennek okát két pontban tudjuk megadni.

Bővebben

Bérelhető kompresszorok

A kompresszor bérlés hosszú évek gyakorlatára mutat vissza cégünknél, tulajdonképpen, a cég létrejötte óta zajlik ez a tevékenység. Ez több okra vezethető vissza, mely okok azóta is általános jelleggel érvényesek.

Bővebben

Használt kompresszorok

A használt kompresszorok az elmúlt évek gyakorlatában folyamatosan voltak jelen cégünknél, tulajdonképpen, a cég létrejötte óta zajlik ez a tevékenység, használt kompresszorok vétele, eladása. 

Bővebben
K-line Kompresszor Kft.
A kompresszor specialista
2011. Budakalász, József Attila út 75.
Tel: +36 26 540 251
E-mail: kline@kline.hu